24/7 bereikbaar: 013 504 24 02 voor afspraak,
info & spoed
 
  
Gezelschapsdieren

Aangesloten bij Sterkliniek BV

Sinds de zomer van 2014 mag DAMB zich Sterkliniek noemen; en daar zijn we trots op!

Inmiddels hangen de bordjes in de dierenkliniek in Goirle en Stokhasselt. In de dierenkliniek in Diessen hebben we hetzelfde traject afgelegd, maar gaan we eerst verbouwen zodat we ook daar aan dezelfde eisen kunnen voldoen.

 

Wat merkt u als klant van onze kliniek nu van deze stap? Waarschijnlijk niet veel: dezelfde dierenartsen zullen uw huisdier met evenveel zorg behandelen. Ze dragen nieuwe sterkliniekjasjes en u krijgt misschien een ander (sterkliniek) folder mee. Waarom dan sterkliniek?

Als huisdiereigenaar is het lastig te kiezen uit het aanbod dierenartsen. Hoe kan je inzicht krijgen in wie een goede dierenarts is? Je kan een oordeel geven over de buitenkant: is de dierenarts en zijn/ haar personeel aardig voor uw dier, ziet het er netjes uit? Maar wat er zich achter de schermen afspeelt is moeilijk te beoordelen.

 

Wij vinden het belangrijk dat de huisdiereigenaren kunnen kiezen voor geborgde kwaliteit. Dat wil zeggen dat de sterkliniek zich onderscheidt doordat er continu en aantoonbaar aan kwaliteit gewerkt wordt.
Wij worden met regelmaat door een externe instantie getoetst en mogen alleen het predicaat sterkliniek dragen als we aan duidelijke kwaliteitseisen voldoen.

 

Daarnaast heeft Dierenartsen Midden Brabant een ISO-certificering voor de gehele praktijk behaald, dat wil zeggen voor alle diersoorten.

 

We hopen op veel blije dieren en tevreden baasjes. En ook nu geldt: bent u niet tevreden: vertel het ons, bent u wel tevreden: vertel het anderen!

Meer over sterkliniek BV
Met uw huisdier kunt u bij de volgende locaties van DAMB terecht
Diessen
Dierenkliniek Diessen
Beekseweg 11A
5087 KA Diessen
T 013 504 2402
diessen@damb.nl
Goirle
Dierenkliniek Goirle
Abcovenseweg 17
5051 PT Goirle
T 013 504 2402
goirle@damb.nl
Tilburg
Dierenkliniek Stokhasselt
Strausslaan 118
5011 KJ Tilburg
T 013 504 2402
tilburg@damb.nl