24/7 bereikbaar: 013 504 24 02 voor afspraak,
info & spoed
 
  
Landbouwhuisdieren

Rundvee

De rundveediergeneeskunde verandert snel. De rundveehouderij en vooral de melkveehouderij verandert in hoog tempo. De omvang van de bedrijven neemt toe en er worden vele nieuwe technieken toegepast. De toename van het aantal AMS systemen is daar een voorbeeld van. Efficiënte melkproductie is van groot belang. Van de agrarische bedrijven wordt bovendien een grotere transparantie richting de maatschappij verwacht.

 

Laten zien wat je doet en doen wat je belooft te doen. Belangrijke aandachtspunten zijn daarbij kwaliteit, dierwelzijn en volksgezondheid. Al deze veranderingen vragen om een vooruitstrevende en klantgerichte dierenartsenpraktijk die meegaat met zijn tijd. Daarom bieden wij onze veehouders maatwerk in bedrijfsbegeleiding rekening houdend met de eisen van deze tijd. Uw bedrijf, onze zorg.
 

 

Door middel van veterinaire begeleiding in de vorm van vaste bedrijfsbezoeken proberen wij samen met u uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Afhankelijk van de gewenste bezoekfrequenties zijn er abonnementen voor 2, 4 of 6-weekse bedrijfsbezoeken. Het afsluiten van een van deze abonnementen biedt diverse voordelen, zo worden bijvoorbeeld voor gebruik van de scanner en uitvoeren van PBB geen extra kosten in rekening gebracht. Bovendien is de tijdsvergoeding lager en worden bij de tussentijdse visites geen extra visitekosten berekend, maar alleen de eventuele toeslagen voor spoed en nacht. Het grootste voordeel is toch wel de regelmaat in het uitvoeren van de bedrijfsbezoeken. Nieuw is de Bedrijfsbegeleiding Op Maat (BOM). Met deze BOM wordt de bedrijfsbegeleiding volledig aangepast aan uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een wekelijkse bezoekfrequentie, extra aandacht voor jongveeopfok of intensieve controle van de verse koeien met ketose- en baarmoederscore. Met BOM zijn er tal van mogelijkheden en kiest u wat het beste bij u past.


 

Dierenartsen

Mijn naam is Huub van Wijk. Ik ben afgestudeerd in Utrecht in 1984 als dierenarts. Geboren in Eindhoven en opgegroeid …
 Lees verder

Dienstverlening

De rundveedierenartsen van DAMB staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen in het jaar voor u klaar!
 Lees verder

Kernpraktijken rundvee

Dierenartsen Midden Brabant is lid van Kernpraktijken Rundvee. De Vereniging Kernpraktijken Rundvee is een …
 Lees verder

Links

Dierenartsen Midden Brabant is niet verantwoordelijk voor de informatie op de onderstaande links. …
 Lees verder
boerenwinkel.nl
Neem contact op met onderstaande locatie
Diessen
Dierenkliniek Diessen
Beekseweg 11A
5087 KA Diessen
T 013 504 2402
info@damb.nl