24/7 bereikbaar: 013 504 24 02 voor afspraak,
info & spoed
 
  
Nieuws

Pluimvee

Voordelig laboratorium onderzoek12-2-2019

Al vanaf 6 inzendingen per jaar bent u met een abonnement bij het BVL (het laboratorium bij ons op de praktijk) voordeliger uit, dan zonder abonnement. Het abonnementssysteem voor laboratorium inzendingen op het BVL werkt als volgt: in plaats van basiskosten per inzending, betaalt u éénmalig één bedrag voor het …
 Lees verder

Privacyverklaring DAMB24-5-2018

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag wilt weten waarom wij u om persoonlijke gegevens vragen en wat wij ermee doen. In onze privacyverklaring leest u hier meer over. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via 013-5042402 of stuur een e-mail naar info@damb.nl.
 Lees verder

Fusie Poultry Vets11-1-2018

Vanaf 1 januari 2018 zij we gefuseerd met Poultry Vets. Poultry Vets is een jaar geleden gestart als een in pluimveediergeneeskunde gespecialiseerde fusiepraktijk (DAP Ell, Pluimveepraktijk Zuid-Nederland en DAP de Eenhoorn). Na een intensieve samenwerking afgelopen jaar, hebben we ons aangesloten bij de fusie en gaan ook wij verder onder de naam Poultry …
 Lees verder

Nieuwe dierenarts11-1-2018

Ter vervanging van Marij zijn we bezig met een sollicitatieprocedure voor een nieuwe pluimveedierenarts. Indien bekend is, wie de nieuwe pluimveedierenarts wordt, ontvangt u hierover bericht van ons.
 Lees verder

Studieavonden11-1-2018

Ook dit jaar organiseren we met Poultry Vets een drietal studieavonden, zoals u van ons gewend bent. Zodra we nadere informatie hebben over de studieavond voor de vleeskuikens, leghennen en vleeskuikenouderdieren, ontvangt u van ons bericht hierover.
 Lees verder

Klanttevredenheidsonderzoek11-1-2018

Eind 2017 heeft u van ons een kort klanttevredenheidsonderzoek ontvangen. De enquête is inmiddels afgesloten. Wij willen u hartelijk danken voor uw feedback. Wij zijn met uw aanbevelingen aan de gang gegaan .
 Lees verder