Corona update

Corona update


Geachte klanten,

Dierenartsen Midden Brabant blijft diergeneeskundige zorg aanbieden. De landelijke situatie en maatregelen omtrent het Corona virus nemen wij serieus. Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen, hebben we extra maatregelen getroffen.

Wat betekent dit voor u als veehouder?

Ook voor uw dieren blijven we diergeneeskundige zorg aanbieden en voor spoedgevallen blijven we 24/7 bereikbaar.

Als u persoonlijk ziekteverschijnselen heeft, verzoeken wij u om het bedrijfsbezoek af te bellen en samen met uw dierenarts een planning te maken voor een ander bedrijfsbezoek.

Vanzelfsprekend nemen we extra hygiënemaatregelen; we geven geen hand en houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Het bedrijfsbezoek wordt zoveel mogelijk afgerond in de stal.

We verzoeken uw medicijnbestellingen telefonisch of via de webshop door te geven, zodat het voor u klaarstaat zodra u op de praktijk aankomt. De medicijnen staan klaar in onze medicijnkast i.p.v. achter de balie.

We houden u op de hoogte mochten er in de toekomst nog aanpassingen volgen op bovenstaande maatregelen.

Mocht u twijfelen of vragen hebben naar aanleiding van deze berichtgeving, kunt u altijd contact opnemen met de praktijk via 013-5042402.

We doen ons best de  praktijken zo lang mogelijk open te houden, maar de bezetting van de praktijken is mogelijk noodgedwongen minimaal.


Bij voorbaat dank voor uw medewerking.
 

 

Met vriendelijke groet,

Medewerkers van Dierenartsen Midden Brabant


Vorig bericht