24/7 bereikbaar: 013 504 24 02 voor afspraak,
info & spoed
 
  
Gezelschapsdieren

Ziektekostenverzekering

Een huisdier brengt kosten met zich mee. Naast verzorging (eten, kattenbak, worm- en vlooienmiddelen en jaarlijkse vaccinatie) kan het zijn dat er onverwachte kosten komen door ziekte of verwonding. Misschien goed te weten dat er ziektekostenverzekeringen voor huisdieren bestaan!

Op het gebied van Diergeneeskunde is tegenwoordig veel mogelijk. Met de juiste medische zorg kan uw hond of kat langer in goede gezondheid leven. Sommige behandelingen zijn echter duur. Uw hond of kat kan ernstig ziek worden of betrokken raken bij een ongeval. De kosten kunnen dan behoorlijk oplopen en dat kan wel eens helemaal niet uitkomen. Dan is het fijn dat de beslissing om wel of niet te behandelen niet hoeft af te hangen van een financiële overweging.
Er zijn meerder aanbieders van ziektekostenverzekeringen voor huisdieren. Vaak bieden zij ook naast een basispakket (consulten, operaties, medicijnen, chippen etc) ook meerdere aanvullende pakketten (bijv sterilisatie/castratie, gebitsbehandelingen, specialistische hulp, fysiotherapie) aan. De ene ziektekostenverzekering vergoedt meer kosten dan een ander, maar vraagt daar dan ook een hogere premie voor. Het is dus zinvol een aantal ziektekostenverzekeringen te vergelijken. Meestal is de instappremie lager naarmate het dier jonger is. Het dier mag ook geen aandoeningen hebben op moment van verzekeren. Zo zijn er per verzekering een aantal bepalingen, die u goed moet bekijken.

 

http://www.verzekerjehuisdier.nl/

algemeen
Met uw huisdier kunt u bij de volgende locaties van DAMB terecht
Diessen
Dierenkliniek Diessen
Beekseweg 11A
5087 KA Diessen
T 013 504 2402
diessen@damb.nl
Goirle
Dierenkliniek Goirle
Abcovenseweg 17
5051 PT Goirle
T 013 504 2402
goirle@damb.nl
Tilburg
Dierenkliniek Stokhasselt
Strausslaan 118
5011 KJ Tilburg
T 013 504 2402
tilburg@damb.nl