24/7 bereikbaar: 013 504 24 02 voor afspraak,
info & spoed
 
  
Landbouwhuisdieren

Geiten

De geitenhouderij is een dynamische, relatief jonge sector in de veehouderij. Door schaalvergroting zijn de inzichten in huisvesting, voeding en veterinaire zaken aan continue verandering onderhevig. De melkgeitenhouderij is met geen enkele andere veehouderij-sector te vergelijken en vereist dan ook een specifieke benadering. Door de unieke positie van DAMB, met een groot aantal aangesloten melkgeitenbedrijven, staan onze dierenartsen met beide benen in de praktijk. Zij hebben veel ervaring en contactmomenten met professionele melkgeitenbedrijven.

De geitendierenartsen van DAMB houden hun kennis op peil door zelfstudie en het volgen van bijscholingen. Ze zijn betrokken bij verschillende projecten die van belang zijn voor de geitenhouderij en hebben vele goede contacten met andere instanties (Gezondheidsdienst voor Dieren, Rijksuniversiteit Utrecht, voerfirma’s, melkverwerkers etc).

Door gebruik te maken van de faciliteiten van het Brabants Veterinair Laboratorium (in het pand van DAMB) voor het analyseren van verschillende soorten monsters, kan snel de juiste diagnose gesteld worden, met daarop volgend, de juiste therapie.
 

Dierenartsen

De diergeneeskundige zorg op de geitenbedrijven wordt verzorgd door erkende geitendierenartsen. Het team bestaat …
 Lees verder

Bedrijfsbegeleiding

Bij bedrijfsadvisering staat de preventie van ziekten voorop. Enerzijds bestaat dit uit het tijdig signaleren van …
 Lees verder

Bezoek op afspraak

Via ons centrale telefoonnummer 013-5042402, kunt u een afspraak maken voor: Een bedrijfsbezoek in geval …
 Lees verder
boerenwinkel.nl
Neem contact op met onderstaande locatie
Diessen
Dierenkliniek Diessen
Beekseweg 11A
5087 KA Diessen
T 013 504 2402
info@damb.nl