Corona maatregelen

Corona maatregelen


Geachte klanten,

Graag willen we u attenderen op onze maatregelen die we nemen i.v.m. het corona virus. We proberen onze teams zo goed mogelijk onder deze omstandigheden te laten functioneren. Voor uw veiligheid en die van onze medewerkers vragen we u daarom het volgende:

 • Ontsmet uw handen bij binnenkomst. Er staan pompjes met desinfectiemiddel op alle klinieken.
 • Kom met 1 begeleider per afspraak.
 • Blijf op 1,5 meter afstand van anderen en vermijd direct contact.
 • Maximaal 1 persoon aan de balie. We verzoeken u buiten of in de auto te wachten.
 • Graag aanmelden bij onze assistente als u een afspraak heeft. Daarna gelieve buiten te wachten of in uw auto. We roepen u één voor één naar binnen.
 • Als u ziekteverschijnselen heeft, verzoeken wij u dringend een gezonde begeleider te zoeken voor uw huisdier dan wel de afspraak uit te stellen tot u volledig hersteld bent.
 • Het spreekuur op zaterdag is enkel voor spoedgevallen en verloopt op afspraak. Ook voor het ophalen van bijvoorbeeld voer of medicijnen via de apotheek, kunt u op zaterdag enkel terecht met een afspraak. Op deze wijze kunnen we de drukte regelen zodat we de maatregelen kunnen toepassen. 
 • Om virusoverdracht te voorkomen houden onze paraveterinairen, waar nodig, de huisdieren vast zodat u voldoende afstand kan houden.
 • Afspraken bedoeld voor zieke dieren en preventieve zorg die NIET uitgesteld kan worden, vinden normaal doorgang. Andere afspraken zullen we uitstellen. U kunt kosteloos uw afspraak verzetten/ annuleren.
 • Wilt u voeding of medicatie komen halen? Bestel dit dan telefonisch vooraf. Wij hebben dan de mogelijkheid uw bestelling klaar te leggen zodat uw bezoek aan onze kliniek zo kort mogelijk is.
 • Thuisvisites worden voorlopig niet afgelegd.
 • Onze openingstijden worden aangepast om onze teams zoveel mogelijk op vaste plekken te houden.

 

Wat betekent dit voor u als veehouder?

Ook voor uw dieren blijven we diergeneeskundige zorg aanbieden en voor spoedgevallen blijven we 24/7 bereikbaar.

Als u persoonlijk ziekteverschijnselen heeft, verzoeken wij u om het bedrijfsbezoek af te bellen en samen met uw dierenarts een planning te maken voor een ander bedrijfsbezoek.

Vanzelfsprekend nemen we extra hygiënemaatregelen; we geven geen hand en houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Het bedrijfsbezoek wordt zoveel mogelijk afgerond in de stal.

We verzoeken uw medicijnbestellingen telefonisch of via de webshop door te geven, zodat het voor u klaarstaat zodra u op de praktijk aankomt. De medicijnen staan klaar in onze medicijnkast i.p.v. achter de balie.

We houden u op de hoogte mochten er in de toekomst nog aanpassingen volgen op bovenstaande maatregelen.
 

Twijfelt u?

Mocht u twijfelen of vragen hebben naar aanleiding van deze berichtgeving, kunt u altijd contact opnemen met de praktijk via 013-5042402. We doen ons best de praktijken zo lang mogelijk open te houden, maar de bezetting van de praktijken is mogelijk noodgedwongen minimaal.

Bedankt voor uw begrip.