Gezelschapsdieren

Paraveterinair aan het werk bij Dierenkliniek Goirle

Sterkliniek dierenartsen, daar zijn we trots op!


Als huisdiereigenaar is het lastig te kiezen uit het aanbod dierenartsen. Hoe kan je inzicht krijgen in wie een goede dierenarts is? Je kan een oordeel geven over de buitenkant: is de dierenarts en zijn/ haar personeel aardig voor uw dier, ziet het er netjes uit? Maar wat er zich achter de schermen afspeelt is moeilijk te beoordelen.

Vakkundig


Dierenarts aan het opereren bij Dierenartsen Midden Brabant

Team gezelschapsdieren, een zelfstandig onderdeel van Dierenartsen Midden Brabant, is een moderne gezelschapsdierenpraktijk, die de nieuwste ontwikkelingen volgt. Ons team, een goede mix van ervaring en jeugdig elan, bestaat uit dierenartsen die zich hebben gespecialiseerd in gezelschapsdieren en gediplomeerde paraveterinairen.

Uitstekende zorg


Het Brabants Veterinair Laboratorium

Wij staan garant voor uitstekende 24 uurs diergeneeskundige zorg gedurende 7 dagen in de week. Dit wordt bereikt door goede samenwerking en permanente nascholing van zowel dierenartsen als paraveterinairen.

Samen streven wij naar de hoogste kwaliteit diergeneeskunde, geborgd door aansluiting bij de BV sterklinieken. Hierbij werken wij in goed geoutilleerde klinieken, met een eigen laboratorium en gekwalificeerde laboratoriumpersoneel.

In belang van dier en eigenaar


Wij leveren diergeneeskunde op maat in belang van het dier en zijn eigenaar, waarbij we ook het maatschappelijk belang, denk aan bijvoorbeeld milieu en antibioticabeleid, niet uit het oog verliezen. Met uitgebreide voorlichting en adviezen bieden wij complete veterinaire zorg en ondersteuning van eigenaren van gezelschapsdieren.