Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen


Informatie voor gezelschapsdierenhouders

Er zijn tal van diensten en adviezen die we u kunnen aanbieden. Mocht u na het lezen nog zitten met vragen of opmerkingen? Schroom niet om contact op te nemen met onze praktijk op 013-5042402 of door een e-mail te sturen naar info@damb.nl. De assistente staat u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag is er in de ochtend, middag en avond een spreekuur.

 

De avondspreekuren worden niet iedere avond op iedere kliniek gehouden. Overleg met de assistente op welke dag, tijd en kliniek u hiervoor een afspraak wilt maken.

 

Op zaterdag is er een spreekuur van 9:00 - 12:00 uur in Goirle. U dient hier een afspraak voor te maken. We willen erbij vermelden dat voor het inloopspreekuur een toeslag per consult in rekening wordt gebracht.

 

We werken enkel op afspraak. Voor een afspraak belt u tussen 8.00-17.00 uur naar 013-5042402.

U wordt doorverbonden naar de telefooncentrale in Diessen. Een team van ervaren assistentes staan u te woord en kunnen op iedere kliniek een afspraak maken.

 

Heeft u een vraag? Loop dan bij ons binnen of we kunnen u ook telefonisch te woord staan.

 

U kunt ook online via de website een afspraak inplannen.

Tijdens kantooruren wordt u automatisch doorverbonden met de centrale in Diessen. Belt u buiten kantooruren, dan wordt u automatisch doorverbonden met een achterwacht. 

Ja hoor, u kunt tijdens onze apotheek openingstijden binnen wandelen om uw dier te wegen. Geef het ook door aan onze assistente, dan zet ze het bij uw dier in de patiëntenkaart.

Openingstijden apotheek/ balie:
 

U kunt tijdens de openingstijden van de balie/ apotheek terecht voor al uw vragen, ophalen van recepten, voeding of andere producten maar bijvoorbeeld ook voor het wegen van uw dier.

 

In overleg kunnen we ook op een andere kliniek de bestelling klaarleggen. Mocht het u dus niet lukken om tijdens de reguliere openingstijden van uw kliniek de bestelling op te halen, we zoeken samen naar een oplossing voor u.

 

Goirle:
Maandag t/m vrijdag:
9.00-10.00uur  

13.00-18.00 uur
 

Zaterdag:
9:00 - 12:00 uur

 

Stokhasselt:
Maandag t/m vrijdag:
8.30 -10.00 uur en 13.00-18.00 uur

 

Diessen:
Maandag t/m vrijdag:

8.30-17.00 uur