Dienstregeling

Dienstregeling


 

Al enige jaren heeft DAMB een gemeenschappelijke spoeddienst regeling met Dierenartsenpraktijk Tilburg en Dierenziekenhuis Tilburg.
Het lijkt normaal dat er altijd een dienstdoende dierenarts in de buurt is maar dat is niet meer het geval. Er zijn steeds meer dierenartsen van andere praktijken die geen spoeddienst meer willen of kunnen doen en hun klanten buiten openingsuren verwijzen naar een spoedkliniek.
Enerzijds begrijpelijk want het is een flinke belasting om na een inspannende werkdag of werkweek ook ’s avonds, ’s nachts of in het weekeinde aan de slag te moeten. Anderzijds, dienstdoen en hulp verlenen op mogelijke én onmogelijke tijden is verbonden met het beroep van dierenarts.
DAMB en hun medewerkers zien voorlopig nog kans om de dieren die gebruik maken van de spoeddiensten te helpen. Ook als het klanten van andere praktijken zijn. Maar ook onze mogelijkheden zijn beperkt.
Wij zijn er voor onze klanten en hun dieren. Het helpt ons daarbij als u geduld en begrip heeft voor onze dierenartsen en assistentes die buiten hun normale werk om, naar de spoeddienst komen om u en uw dier te helpen.