Aangescherpte corona maatregelen

Aangescherpte corona maatregelen


1-10-2020 Ondanks de coronacijfers oplopen proberen wij alle diergeneeskundige zorg zoveel mogelijk te blijven verlenen. Wel nemen we extra maatregelen en raden wij het daarom sterk aan om een mondkapje te dragen zodra u en de dierenarts geen 1,5 meter afstand kunnen bewaren tijdens het bedrijfsbezoek. Vanaf 1 december 2020 is het verplicht een mondkapje te dragen zodra u de praktijk bezoekt.

De maatregelen die al eerder getroffen zijn, zijn hieronder te lezen.

  • Wij blijven diergeneeskundige zorg aanbieden en voor spoedgevallen blijven we 24/7 bereikbaar.
  • Als u persoonlijk ziekteverschijnselen heeft, verzoeken wij u om het bedrijfsbezoek af te bellen en samen met uw dierenarts een planning te maken voor een nieuw bedrijfsbezoek zodra u weer klachtenvrij bent.
  • Vanzelfsprekend nemen we extra hygiënemaatregelen; we geven geen hand en houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Het bedrijfsbezoek zal zoveel mogelijk worden afgerond in de stal.
  • We verzoeken uw medicijnbestellingen telefonisch of via de webshop door te geven, zodat het voor u klaarstaat zodra u op de praktijk aankomt. De medicijnen zullen klaarstaan in onze medicijnkast i.p.v. achter de balie. Wij gaan er als vanzelfsprekend vanuit dat u zelf thuis blijft en niet de praktijk bezoekt indien u persoonlijke klachten ervaart.

We houden u op de hoogte mochten er in de toekomst nog aanpassingen volgen op bovenstaande maatregelen. De maatregelen vergen aanpassingsvermogen en flexibiliteit maar samen zorgen we ervoor dat we onze normale werkwijzen weer zo spoedig mogelijk op kunnen pakken!

Blijf gezond en mocht u twijfelen of vragen hebben naar aanleiding van deze berichtgeving, kunt u altijd contact opnemen met de praktijk via 013-5042402.