Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen


Informatie voor hobbyveehouders

Er zijn tal van diensten en adviezen die we u kunnen aanbieden. Mocht u na het lezen nog zitten met vragen of opmerkingen? Schroom niet om contact op te nemen met onze praktijk op 013-5042402 of door een e-mail te sturen naar info@damb.nl. De assistente staat u graag te woord. 

Tijdens kantooruren wordt u automatisch doorverbonden met de centrale in Diessen. Belt u buiten kantooruren, dan wordt u automatisch doorverbonden met een achterwacht. 

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur terecht in Diessen voor het afhalen van producten. In overleg kunt u het ook buiten openingstijden ophalen, dan wordt het voor u in een afgesloten medicijnkast gezet. U ontvangt hiervoor een code waarmee u de medicijnkast kunt openen. 

De rundveedierenartsen van DAMB staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen in het jaar voor u klaar!

In het weekend en/ of op feestdagen belt u het reguliere telefoonnummer, 013-5042402. Wanneer u belt in de dienst wordt u doorgeschakeld naar onze telefooncentrale. Hier verbinden ze u door met de dienstdoende dierenarts. 

Ja! Een second opinion is de manier om een onafhankelijk advies in te winnen van een veterinair adviseur die met een frisse blik naar uw bedrijf kijkt.

Graag zetten we onze kennis, ervaring, interesse en enthousiasme voor u in!
Belt u gerust, ook al ligt uw bedrijf niet in de directe omgeving van onze praktijk.