Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen


Informatie voor geitenhouders

Laten zien wat je doet en doen wat je belooft te doen. Belangrijke aandachtspunten zijn daarbij kwaliteit, dierwelzijn en volksgezondheid. Al deze veranderingen vragen om een vooruitstrevende en klantgerichte dierenartsenpraktijk die meegaat met zijn tijd. Daarom bieden wij onze veehouders maatwerk in bedrijfsbegeleiding rekening houdend met de eisen van deze tijd. Uw bedrijf, onze zorg.

Tijdens kantooruren wordt u automatisch doorverbonden met de centrale in Diessen. Belt u buiten kantooruren, dan wordt u automatisch doorverbonden met een achterwacht. 

Het herkauwer team van DAMB staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen in het jaar voor u klaar!

In het weekend en/ of op feestdagen belt u het reguliere telefoonnummer, 013-5042402. Wanneer u belt in de dienst wordt u doorgeschakeld naar onze telefooncentrale. Hier verbinden ze u door met de dienstdoende dierenarts. 

Mocht de situatie zich voordoen dat u in de dienst een rundveedierenarts treft terwijl u een uitdaging heeft voor één van onze gespecialiseerde geitendierenartsen? Wees dan niet ongerust, we bekijken de mogelijkheden om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

Het bedrijfsgezondheidsplan, het bedrijfsbehandelplan of bijvoorbeeld visitebrieven, u kunt deze allemaal eenvoudig opvragen door contact op te nemen met de praktijk. U wordt vervolgens doorverbonden met de juiste persoon die u de documenten kan toesturen. 

Ja! Een second opinion is de manier om een onafhankelijk advies in te winnen van een veterinair adviseur die met een frisse blik naar uw bedrijf kijkt.

Graag zetten we onze kennis, ervaring, interesse en enthousiasme voor u in!
Belt u gerust, ook al ligt uw bedrijf niet in de directe omgeving van onze praktijk.